Wednesday, May 2, 2018

Get Real IBM C2150-609 VCE Practice Exam With Updated Questions

The IBM Security Access Manager V9.0 Deployment exam C2150-609 is a 105-minute assessment with 69 questions. Likewise, the IBM C2150-609 Security Access Manager V9.0 certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the Access Management, IBM Security, and Network Administration.  IBM 105 exam is associated with the Security Access Manager V9.0 Certification. IBM 105 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;

  • Demonstrate a knowledge of the features and capabilities of the ISAM Base, ISAM Advanced Access Control Module, and ISAM Federation Module, 
  • Prepare and install the appliance in different virtual environments,
  • Configure Federated Directory(s).

Exam Code: C2150-609
Exam Name: IBM Security Access Manager V9.0 Deployment
Exam Vendor: IBM

Version: 8.0

Question: 1 
A customer has a developed an OAuth 2.0 Client application to access resources on behalf of a user. The customer states that the OAuth client has the following two constraints:
1. The OAuth client is not capable of maintaining its credentials confidential for authentication with the authorization server.
2. The resource owner does not have a trust relationship with the client
What is the suitable OAuth 2.0 grant type for the API Protection Policy if the user resource accessed by the OAuth 2.0 client is to be protected by IBM Security Access Manager V9.0?

A. Implicit Grant
B. Client Credentials Grant
C. Authorization Code Grant
D. Resource Owner Password Credentials Grant

Answer: B   

Question: 2
In a customer environment, a REST API client is being developed to carry out Reverse Proxy configuration and maintenance. As part of one of the activities the customer needs to update the junction information with an additional Backend Server. The customer has written a REST API client but is not able modify the junction.
Which HTTP headers should the customer pass?

A. Host, Authorization
B. Host, Accept: Application/json
C. Authorization, Accept:Application/json
D. content-type:application/json, Authorization

Answer: C    

Question: 3
During installation, WebSEAL provides a default certificate key database that is used to authenticate both clients and junctioned servers.
Which stanza entry of the WebSEAL configuration file points to the default certificate key database (i.e. kdb file)?

A. ssl-keyfile
B. jct-cert-keyfile
C. webseal-cert-keyfile
D. webseal-cert-keyfile-label

Answer: B   

Question: 4
A company has a large number of users who use mobile applications. The company wants to implement context-aware access controls for these resources.
Which module of IBM Security Access Manager V9.0 should the company enable to support this requirement?

A. Federation module
B. Protocol Analysis module
C. Mobile Access Control modulo
D. Advanced Access Control module

Answer: A   

Question: 5
A request for a virtual host junction shows an unexpected source IP address.
Which troubleshooting tool can be used to investigate this issue?

A. Host File
B. Snapshots
C. Support Files
D. Packet Tracing

Answer: A   

Question: 6
An IBM Security Access Manager V9.0 deployment professional is charged with monitoring request response times from WebSEAL to the backend. The deployment professional wants the flexibility to see response times per request, per junction, per HTTP return code, or other criteria that may come up in the future.
What action will generate the required data for this analysis?

A. Customize the request.log to include response times
B. Run pdadmin "stats get pdweb.jct" on all junctions on a regular basis
C. Run pdadmin "stats get pdweb.https" and "stats get pdweb.http" on a regular basis
D. Write a REST API script to pull "application interface statistics" on a regular basis

Answer: D   

Question: 7 
A deployment professional attempts to log into an appliance which is part of a cluster to run pdadmin commands and receives the following message:
pdadmin> login -a sec_master -p password
2016-03-03-02:04:38.683-06:001------0x1354A420 pdadmin ERROR ivc socket mtsclient.cpp 2376
0x7fc2b7b0c720
HPDCO1056E Could not connect to the server 192.168.254.11, on port 7135.
Error: Could not connect to the server. (status 0x1354a426)
What should the deployment professional check concerning the login target?

A. Login was attempted on a special node
B. Login was attempted on a restricted node
C. Login was attempted on a secondary master that has not been promoted to the primary
D. Login was attempted on a non-primary master of a cluster and the primary policy server is down

Answer: A   

Question: 8 
A customer is migrating from TAM v6.1 running on AIX to IBM Security Access Manager (ISAM) V9.0 hardware appliances.
Which information from the TAM v6.1 environment will be useful in sizing the new ISAM V9.0 hardware configuration?

A. WebSEAL request logs
B. WebSEAL CDAS specifics
C. Number of LDAP replicas
D. Number of objects in the protected object space

Answer: D   

Question: 9
There is an SSL connectivity issue between the IBM Security Access Manager V9.0 Reverse Proxy and the backend business application.
Which two troubleshooting commands under Tools in the application SSH interface can be used to validate the Reverse Proxy can successfully connect to the backend host:secure-port? (Choose two.)

A. ping
B. session
C. connect
D. traceroute
E. connections

Answer: B-C   

Question: 10
An IBM Security Access Manager V9.0 Reverse Proxy has a stateful junction to a Portal application called “/wps”. There is no web server in front of Portal. This junction has three Portal servers defined behind it. The Portal team needs to do maintenance on each of the three servers. The team wants to accomplish this with least impact to end users.
Which pdadmin "server task" based steps will accomplish this?

A. Stop a server, have Portal team apply maintenance, bring the server online - repeat for the other two servers
B. Delete a server, have Portal team apply maintenance then add server back - repeat for the other two servers
C. Take a server offline, have Portal team apply maintenance, bring the server online - repeat for the other two servers
D. Throttle a server, ensure activity has ceased for that server, have Portal team apply maintenance, bring the server online - repeat for the other two servers

Answer: C   

For More Exam Questions and Answers Click this URL:




Get Real C2090-320 VCE Exam Software With Updated Questions

The IBM DB2 11 Fundamentals for z/OS exam C2090-320 is a 90-minute assessment with 63 questions. Likewise, the IBM C2090-320 DB2 10 for z/OS certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the Database Administration, IBM Analytics and Platform Analytics.  IBM 90 exam is associated with the DB2 10 for z/OS Certification. IBM 90 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • Working with SQL and XML,
  • Basic ability to write a Data Control Language (DCL) SQL statement,
  • Basic knowledge of subsystem parameters.

Exam Code: C2090-320
Exam Name: DB2 11 Fundamentals for z/OS
Exam Vendor: IBM


Question: 1 
Given a non-partitioned table space TS1 is built with LOCKSIZE ROW, LOCKMAX 1000 and SEGSIZE 64. If a unit of work acquires 1001 locks against table space TS1, the lock will be escalated to which of the following levels?

A. PAGE
B. TABLE
C. PARTITION
D. TABLESPACE

Answer: C

Question: 2
Which of the following are contained in the PLAN_TABLE? (Choose two.)

A. RUNSTATS recommendations
B. Access to LOB values, which are stored separately from the base table
C. Access to parent or dependent tables needed to enforce referential constraints
D. Whether an index access or table space scan is used for each access to a table
E. The join methods and types that are used, and the order in which DB2 joins the tables

Answer: D,E

Question: 3
Which privilege will user smith be able to grant to another user on table emp when the following SQL is executed?

GRANT ALL ON TABLE emp TO smith WITH GRANT OPTION;

A. BIND
B. REORG
C. TRIGGER
D. EXECUTE

Answer: D

Question: 4
Which of the following utilities CANNOT be executed from the DB2 utilities panel in DB2I?

A. COPY
B. REORG
C. STOSPACE
D. BACKUP SYSTEM

Answer: D

Question: 5 
Which of the following locking scenarios requires the least amount of real storage in the IRLM address space?

A. 10 row locks
B. 200 page locks
C. A single table space lock
D. 6 partition locks (given a table space with a total of 10 partitions)

Answer: C

Question: 6
Which of the following is NOT TRUE?

A. An index can be created on XML columns
B. Length must be specified for an XML column
C. XML columns can be added to existing tables
D. Triggers can be created on tables with XML columns

Answer: D

Question: 7 
Which authorizations can change the value of the subsystem parameter SYSADM using the –SET SYSPARM command? (Choose two.)

A. SYSADM
B. SECADM
C. SYSCTRL
D. Installation SYSADM
E. Installation SYSOPR

Answer: D,E

Question: 8 
The DB2 subsystem DSN has been correctly configured to access a remote DB2 location MYREMOTE Which of the following processes can be used on subsystem DSN to access MYUSER .EMP table at MYREMOTE location?

A. SELECT * FROM MYUSER .EMP;
B. CONNECT TO MYREMOTE;SELECT * FROM MYUSER .EMP;
C. SELECT * FROM MYUSER .MYREMOTE .EMP;
D.CREATE ALIAS EMP_ALIAS FOR LOCATION.MYREMOTE .MYUSER .EMP;SELECT * FROM MYUSER .EMP_ALIAS;

Answer: B

Question: 9
Which of the following elements is affected by a ROLLBACK statement?

A. LOB table spaces
B. Changes in cursor positioning
C. Acquisition and release of locks
D. Caching of rolled back statements

Answer: A

Question: 10
Which statement is TRUE regarding ROLLBACK processing?

A. It only reads active logs
B. It always needs archive logs
C. It can never be processed just from memory
D. It uses output buffers, active and archive logs

Answer: D

For More Exam Questions and Answers Click this URL:



Get Real C_TSCM42_67 VCE Exam File With Updated Questions

The SAP Certified Application Associate – Production Planning & Manufacturing with SAP ERP 6.0 EHP7 exam C_TSCM42_67 is a 180-minute assessment with 160 questions. Likewise, the SAP C_TSCM42_67 Production Planning & Manufacturing with SAP ERP 6.0 EHP7 certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the Product Development & Manufacturing And Production Planning.  SAP 180 exam is associated with the Production Planning & Manufacturing with SAP ERP 6.0 EHP7 Certification. SAP 180 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • Material and Capacity Requirements Planning,
  • Material Requirements Planning (PP-MRP),
  • Production Orders Advanced (PP-SFC).

Exam Code: C_TSCM42_67
Exam Name: SAP Certified Application Associate – Production Planning & Manufacturing with SAP ERP 6.0 EHP7
Exam Vendor: SAP


Question: 1 
You want to use the different options for planning in SAP ECC. What is the correct sequence of the planning procedures?
Please choose the correct answer.
Response:

A. Sales and operations planning -> Demand management -> Long-term planning -> Material requirements planning -> Capacity planning
B. Demand management -> Sales and operations planning -> Capacity planning -> Long-term planning -> Material requirements planning
C. Material requirements planning -> Demand management -> Sales and operations planning -> Long-term planning -> Capacity planning
D. Long-term planning -> Sales and operations planning -> Demand management -> Material requirements planning -> Capacity planning

Answer: A   

Question: 2 
You want to use production/resource tools in your manufacturing process. Which production type do you use?
Please choose the correct answer.
Response:

A. Repetitive manufacturing
B. Production order
C. Process order
D. KANBAN

Answer: B   

Question: 3 
For which of the following objects can you enter a confirmation?
There are 2 correct answers to this question.
Response:

A. Production order
B. Production order operation
C. Trigger Point
D. Work Center

Answer: A-B   

Question: 4 
Which of the following master data can be used with process orders?
There are 3 correct answers to this question.
Response:

A. Serial numbers
B. Master recipes
C. Resources
D. Production/resource tools
E. Production versions

Answer: B-C-E   

Question: 5 
You want to use the function "Read PP master data" in the production order. However, while calling the function you receive an error message. What could be the reason?
Please choose the correct answer.
Response:

A. The material availability check has been performed.
 B. Goods movements have been posted.
C. The production order has been released.
D. Order papers have been printed.

Answer: B

For More Exam Questions and Answers Click this URL:


Get Real C_TB1200_92 VCE Practice Exam With Updated Questions

The SAP Certified Application Associate - SAP Business One Release 9.2 exam C_TB1200_92 is a 180-minute assessment with 152 questions. Likewise, the SAP C_TB1200_92 SAP Business One Release 9.2 certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the Financial Management and SAP Business One.  SAP 180 exam is associated with the SAP Business One Release 9.2 Certification. SAP 180 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;

  • Mapping of Customer Requirements,
  • Logistics Business Processes,
  • Logistics and CRM Tasks and Setup.

Exam Code: C_TB1200_92
Exam Name: SAP Certified Application Associate - SAP Business One Release 9.2
Exam Vendor: SAP


Question: 1 
What can be copied from one user to another?
There are 2 correct answers to this question.
Response:

A. General authorizations
B. Form settings
C. Data ownership authorizations
D. Report categories

Answer: A-B   

Question: 2 
Which data from a sales order row is used for a standard availability check?
There are 3 correct answers to this question.
Response:

A. Shipping type
B. Warehouse
C. Document date
D. Delivery date
E. Item number and quantity

Answer: B-D-E   

Question: 3 
Which kind of change is possible in an existing open Delivery?
Please choose the correct answer.
Response:

A. Changing the document date in the header.
B. Changing the quantities in the rows.
C. Adding a new row.
D. Changing the UoM code in the rows.

Answer: A   

Question: 4 
You create an inventory transfer request for an item from Warehouse 1 (WH1) to Warehouse 2 (WH2). The transfer request subtracts the item quantity from the available stock in WH1 and adds it to available stock in WH2.
What other changes are made to inventory status of the requested item?
There are 2 correct answers to this question.
Response:

A. In the issuing warehouse (WH1) the quantity is added to Ordered.
B. In the issuing warehouse (WH1) the quantity is subtracted from In Stock.
C. In the receiving warehouse (WH2) the quantity is added to Ordered.
D. In the issuing warehouse (WH1) the quantity is added to Committed.

Answer: C-D   

Question: 5
At what level must the bin location code be unique?
Please choose the correct answer.
Response:

A. At the warehouse sub-level level
B. At the warehouse level
C. At the item level
D. At the company level

Answer: D

For More Exam Questions and Answers Click this URL:



Get Real C_HANATEC_13 VCE Exam Simulator With Updated Questions

The SAP Certified Technology Associate - SAP HANA 2.0 exam C_HANATEC_13 is a 180-minute assessment with 185 questions. Likewise, the SAP C_HANATEC_13 SAP HANA 2.0 certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the SAP HANA, System Administration.  SAP 180 exam is associated with the SAP HANA 2.0 Certification. SAP 180 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • Database Administration Tools and Tasks,
  • Users and Authorization,
  • Security.

Exam Code: C_HANATEC_13
Exam Name: SAP Certified Technology Associate - SAP HANA 2.0
Exam Vendor: SAP

Question: 1
Which prerequisites must be met to set up high availability for a distributed SAP HANA system?
There are 2 correct answers to this question.
Response:

A. The column tables were assigned to an index server manually.
B. The name server is started on all nodes.
C. The synchronized backup savepoint is set.
D. The shared storage is connected to every host.

Answer: B-D   

Question: 2
In SAP HANA Architecture which of the following component can easily enhance the functionality of Multiple-Container System
Please choose the correct answer.
Response:

A. OS & Hardware
B. Storage
C. Tenant Database
D. System Database

Answer: C   

Question: 3
What is the SAP HANA Application Function Library (AFL)?
There are 2 correct answers to this question.
Response:

A. Repository of ready-made business functions
B. Repository of connections that can be used by business functions
C. Repository of ready-made predictive algorithms
D. Repository of ready-to-run applications that are powered by SAP HANA

Answer: A-C   

Question: 4
Reloading column tables in this way restore the database to a fully operational state more quickly.
However, it does create performance overhead, and may not be necessary for nonproductive systems, how can you deactivate the reload feature?
Please choose the correct answer.
Response:

A. Edit the indexserver.ini file by setting the reload_tables parameter in the sql section to true
B. Edit the indexserver.xml file by setting the reload_tables parameter in the sql section to false
C. Edit the indexserver.ini file by setting the reload_tables parameter in the sql section to false
D. Edit the indexserver.xml file by setting the reload_tables parameter in the sql section to false

Answer: C   

Question: 5 
After the SHINE demo application is installed, the developers and modelers can explore the features of the SAP HANA system. Which of the following statement is wrong regarding SHINE features?
Please choose the correct answer.
Response:

A. Fuzzy search is a fast and fault-tolerant search feature
B. The OData standard collects multiple individual HTTP requests into one batched HTTP request
C. The SINA API is a server-side JavaScript API for developing browser-based search UIs
D. Spatial data describes the position, shape, and orientation of objects in a defined space

Answer: C   

Question: 6 
Which of the following events occur while the merge operation is running?
There are 2 correct answers to this question.
Response:

A. Uncommitted changes in the first delta storage are rolled back.
B. The content of the complete main storage is persisted to disk.
C. The content of the first main storage and the committed entries in the first delta storage are merged into the new second main storage.
D. All write operations go to the second delta storage.

Answer: C-D   

Question: 7
When creating a system connection in SAP HANA Studio, which of these is essential information?
There are 3 correct answers to this question.
Response:

A. A valid user and password
B. Host
C. URL
D. Instance

Answer: A-B-D   

Question: 8
You are monitoring the application server of an SAP S/4 HANA system. You need to investigate the SAP HANA database, but someone locked your personal SAP HANA user.
Which tools can you use to execute an SQL query?
There are 2 correct answers to this question.
Response:

A. SQL Command Editor of the DBA Cockpit on the application server
B. SAP HANA studio on the SAP HANA server
C. DB SQL command line tool on the SAP HANA server
 D. SAP HANA cockpit 2.0 on a central server

Answer: A-D   

Question: 9 
What is a role of the SAP HANA Cockpit?
Choose the correct answer.
Response:

A. To provide KPIs to help focus on business performance
B. To provide key system performance information for one of more HANA instances
C. To provide an application developer collaboration hub

Answer: B   

Question: 10 
Which of the following traces is active after the SAP HANA installation is completed?
Please choose the correct answer.
Response:

A. SQL
B. Plan
C. Performance
 D. Database

Answer: D

For More Exam Questions and Answers Click this URL:


Get Real SAP C_EWM_94 VCE Exam Simulator With Updated Questions

The SAP Certified Application Associate - SAP Extended Warehouse Management 9.4 exam C_EWM_94 is a 180-minute assessment with 147 questions. Likewise, the SAP C_EWM_94 SAP Extended Warehouse Management 9.4 certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the ERP: Procurement & Logistics Execution and Inventory & Warehouse Management. SAP 180 exam is associated with the SAP Extended Warehouse Management 9.4 Certification. SAP 180 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • Outbound Processes (Wave Mgmnt., CD, Production Integration) ,
  • Inbound Processes (VAS, CD, QM) ,
  • Cross Topics (Labor Management, Exception Handling, MFS, Batches) .

Exam Code: C_EWM_94
Exam Name: SAP Certified Application Associate - SAP Extended Warehouse Management 9.4
Exam Vendor: SAP

Question: 1
 
What must you configure to use a new SAP Extended Warehouse Management (SAP EWM) stock type?
There are 2 correct answers to this question.
Response:

A. Non-location-specific stock type
B. Stock type determination
C. Stock type table in Logistics Inventory Management Engine (LIME)
D. Warehouse management monitor 

Answer: B-C   

Question: 2
 
Which role must be assigned to the business partner in Labor-Management?
Please choose the correct answer.
Response:

A. Processor
B. Worker
C. Resource
D. Partner 

Answer: A   

Question: 3
 
Which of the following objects can you assign to a resource?
There are 3 correct answers to this question
Response:

A. Queue
B. resource equipment
C. resource type
D. resource element
E. standard Bin


Answer: A-C-E   

Question: 4
 
To which objects can you assign a warehouse door?
There are 2 correct answers to this question.
Response:

A. Storage Bin
B. Yard
C. Storage section
 D. Warehouse number

 Answer: A-D   

Question: 5
What master data must be created in EWM to perform automatic packing?
Choose the correct answer(s).
Response:

A. Packing instruction
B. Master packing format
C. Automatic packing document
 D. Packaging specification

Answer: D   

For More Exam Questions and Answers Click this URL:

Tips to Pass 101-01 Riverbed VCE Exam Software With Updated Questions For Guaranteed Success

The Riverbed Certified Solutions Associate exam 101-01 is a 75 minute assessment with 231 questions. Likewise, the Riverbed 101-01 Rive...