Showing posts with label HP VCE Exam. Show all posts
Showing posts with label HP VCE Exam. Show all posts

Wednesday, May 9, 2018

Up-to-Date HPE0-J80 HP VCE Exam Software With Questions For Guaranteed Success

The HP Delta - Architecting Multi-Site HPE Storage Solutions exam HPE0-J80 is a 60 minute assessment with 57 questions. Likewise, the HPE0-J80 Storage Solutions Architect certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the Storage Management and Supported Environments. HP 60 exam is associated with the Storage Solutions Architect Certification. HP 60 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • Evaluate, recommend, and propose HPE storage products solutions design components and warranty/service offerings,
  • Identify and compare the existing solution to the documentation,
  • Describe the converged storage strategy as it relates to converge.

Exam Code: HPE0-J80
Exam Name: Delta - Architecting Multi-Site HPE Storage Solutions
Exam Vendor: HP

Question: 1 
Which benefit of the REST API. When compared to other well-known interface methods, should be presented to a customer to correctly position HPE OneView??

A. REST API otters integrated JavaScript Object Nation (JSON) translation
B. NO state change message bus is needed to communicate with HPE OneView 
C. REST API has lighter bandwidth requirements.  
D. The code is compatible with all Simple Object Access Protocol (SOAP) Scripts

Answer: C   

Question: 2
A customer wants to lower operational costs by automating brocade SAN Fabric Zoning to their HPE 3PAR Store server carry. Which HPE tools can do this for your customer? (Select two)

A. HPE 3PAR Management console
B. HPE OneView
C. HPE 3PAR SmartSlarl
D. HPE 3PAR RapM Provisioning
E. HPE Smart SAN for HPE 3PAR

Answer: D,E   

Question: 3
You are demonstrating management of HPE 3PAR Storeserv arrays using HPE OneView. When you attempt to add an array, you cannot attach it. What must you do resolve this problem?

A. Reboot the HPE 3PAR Storeserv nodes, one at the time.
B. Restart the Restful application Program interface (REST API)
C. Reboot the HPE OneView appliance
D. Restart the web Services Application Program interface (WSAPI)

Answer: D   

Question: 5
During a meeting with a logistics service provider, the CFO and CIO complain about their existing business intelligence (BI) solution because of its unsatisfactory performance. The CFO is focused on a high ROI and low TCO for the new storage solution. The design parameters to size the solution are
30,000 IOPS
4 TB database size
VMware vSphere used as Hypervisor
Which 3PAR Storeserv storage configuration should you propose?

A. HPE 3PAR store serves 8400 2-node with 4* 1.92 TB SSD drives for adaptive Flash cache and 12* 900 GB 15K drives. Base OS and Optimization Suite v2 licenses
B. HPE 3PAR Storeserv 8200 with 4* 480 GB MLC SSD drives for adaptive Flash cache. 12* 1900 GB 10 K drives., base OS and Optimization Suite V2 licenses.
C. HPE 3PAR Storeserv 8200 with 250*600 GB 15 K disks, Base OS, and optimization Suite v2 licenses
D.  HPE 3PAR Storeserv 8200 with 8*192 TB CML SSD drives, Base OS licenses

Answer: B   

Question: 6
You are designing a solution involving HPE 3PAR storage for a customer. The customer's business experiencing significant growth, which requires them to invest in a highly-available storage solution. The customer has already invested in two separate data centers, but cannot initially afford to purchase two systems. The solution must be capable of providing complete local hardware redundancy in the near future, the solution will be expanded to be geographically independent and storage systems will be located in both data centers.
Which HPE 3PAR Storeserv storage system feature cloud essential advantage to this customer's business case?

A. All current HPE 3PAR storage system models can replicate data with each other and provide transparent failover of access to data between data centers.
B. Only HPE 3PAR 8000 storage system models can replicate data with each other and provide transparent failover of access to data independent of the number of controller nodes per storage systems.
C. All HPE 3PAR storage system models with an identical number of controller nodes can replicate data with each other and provide transparent failover of access to data between data centers.
D. Only Current HPE 3PAR 8000 and 2000 storage system models can replicate data with each other and provide transparent failover of access to data when the number of controller is identical.

Answer: A   

Question: 7 
Which HPE backup product enables data-at-rest encryption?

A. HPE Enterprise Secure Key Manger
B. HPE StoreOnce using the Catalyst Store
C. HPE StoreOnce Security Pack
D. HP Library and Tape Tools

Answer: A   

Question: 8 
As part of solution tuning, you want to add online, application-consistent snapshots to a customer's environment.
Which tasks must be performed? (Select Two)

A. Delete the Snapshot
B. Stop the VM
C. Release file locks
D. Flush the buffers
E. Quiesce the operating system

Answer: D,E   

Question: 9
Which technology allows HPE to maximize available capacity utilization of SSD drives?

A. HPE 3PAR Global Sparing
B. HPE 3PAR Adaptive Sparing
C. HPE 3PAR Adaptive Optimization
D. HPE 3PAR Distributed Sparing

Answer: B   

Question: 10 
You are working with a junior storage administrator to document an existing SAN implementation. You must determine if an HPE 3PAR Storserv 7000 is cabled correctly. The admin only has the 3parcust credentials.
How can you verify that the array is correctly cabled?

A. Check the Storage Systems section in HPE OneView
B. Execute a CheckHealth through SPOCC
C. Use the HPE SAN Visibility tool
D. Use HPE 3PAR StoreServ Management Console (SSMC) with read-only rights

Answer: C   
For More Question and Answers with Explanation Click this URL:

Get Up-to-Date HPE0-S37 HP VCE Exam Software With Questions For Guaranteed Success

The HP Building HPE Server Solutions exam HPE0-S37 is a 90 minute assessment with 104 questions. Likewise, the HPE0-S37 HPE ATP certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the Manage Administration.  HP 90 exam is associated with the HPE ATP Certification. HP 90 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • Describe and differentiate memory subsystem architecture and components, ,
  • Identify the HPE server product offerings, architectures, and options, ,
  • Identify and describe the appropriate tools to meet the customer's needs.

Exam Code: HPE0-S37
Exam Name: Building HPE Server Solutions
Exam Vendor: HP


Question: 1
Which methods can an administrator implement to provide higher security within a management network? (Select two.)

A. SNMPV3
B. Community settings
C. NTP
D. Isolated VLAN
E. Port mirroring

Answer: AB   

Question: 2
A customer is considering the DL330 Gen9 as the platform standard tor Its VSAN cluster. The configuration will use 24 drives.   Each 8-drive cage will contain 1 SSD and 7 SATA drives.
Winch array controller should the architect recommend for this configuration?

A. HPE Dynamic Smart Array B3140i controller
B. HPE Smart Array P840 controller
C. HPE SAS Expander
D. HPE Flexible Smart Array P440ar controller

Answer: D   

Question: 3 
A system administrator is concerned about a high number of visitors connecting to a company's network in addition to the production network traffic, the network infrastructure is used for the systems management traffic to the company's servers.
What should the administrator do to separate traffic?

A. implement dynamic routing using the Open Shortest Path First (OSPL) protocol
B. Split the traffic using me Virtual Local Area Networks (VI AN)
C. Create multiple Spanning Tree Protocol (SIP) instances to carry different types of traffic
D. Change the priority of the traffic using the Quality of Service (QoS) feature.

Answer: D   

Question: 4 
A customers database is slow to respond, and the customer needs response times to of dramatically increased. Which solution should the architect recommend to achieve this result?

A. install a new disk drive and make it a hot spare
B. install a workload accelerator
C. Use IPv6 protocol instead of IPv4
D. install a redundant power supply to optimize load balancing

Answer: B   
  
Question: 5
What is a feature of HPE Onboard Administrator?

A. deploys a vanity of operating systems including Windows and Linux
B. reports blade server errors directly to HPE to quickly resolve problems
C. performs initial configuration steps of the enclosure
D. uses the UID to identify the enclosure

Answer: C   

Question: 6 
A customer selects the HPE c7000 with redundant FlexFabric-20/40 F8 Virtual connect modules for a private project. For the server platform, the customer plans to use the ProLiant BL460 Gen9 with the FlexFabric adapters installed.
How many FlexNICs will be available per 20Gb port for the customer’s cloud services?

A. 1
B. 2
C. 4
D. 8

Answer: B   

Question: 7
A customer needs to eliminate thermal imbalance in its new data center. Which solution should the architect recommend to the customer?

A. any HPE iPDU
B. HPE Intelligent Network racks
C. HPE Rack Air Duck Kit
D. any Intelligent Series rack

Answer: C   

Question: 8 
A customer is deploying a new solution that requires a third party VoIP card.
Which HPE BladeSystem component is needed to be abIe to attach the customers existing BL460C Gen9 server blades to the VoIP card?

A. HPE OneView
B. HPE Storage Blade
C. HPE Smart Array P244br controller
D. HPE PCI Expansion Blade

Answer: D   

Question: 9
What are the benefits of implementing bladed architecture instead of traditional rackmount servers? (Select two )

A.   lower initial capital cost
B.   shared memory architecture
C. more predictable MTBF
D. higher compute density
E.   shared power and cooling

Answer: D,E   
For More Question and Answers with Explanation Click this URL:

Grt Up-to-Date HPE6-A15 HP VCE Exam Software With Questions For Guaranteed Success

The HP Aruba Certified Clearpass Professional 6.5 exam HPE6-A15 is a 90 minute assessment with 98 questions. Likewise, the HPE6-A15 Aruba Certified ClearPass Professional certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the Applications Development.  HP 90 exam is associated with the Aruba Certified ClearPass Professional Certification. HP 90 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • Operations and Admin Users,
  • Clustering and Redundancy,
  • External Authentication.

Exam Code: HPE6-A15
Exam Name: Aruba Certified Clearpass Professional 6.5
Exam Vendor: HP

Question: 1
An AD users department attribute value is configured as "QA". The user authenticates from a laptop running MAC OS X Which role is assigned to the user in ClearPass?

A. HR Local
B. Remote Employee
C. [Guest]
D. Executive
E. IOS Device

Answer: C   

Question: 2
Based on the Attribute configuration shown, which statement accurately describes the status of attribute values?

A. Only the attribute values of department and memberOf can be used in role mapping policies.
B. The attribute values of department title. memberOf, telephoneNumber, and mail are directly applied as ClearPass roles.
C. Only the attribute value of a company can be used in role mapping policies, not the other attributes.
D. The attribute values of department and memberOf are directly applied as ClearPass roles.
E. only the attribute values of the title. telephoneNumber and mail can be used in role mapping policies.

Answer: D   

Question: 3
Which components can use Active Directory authorization attributes for the decision-making process? (Select two.)

A. Profiling policy
B. Certificate validation policy
C. Role Mapping policy
D. Enforcement policy
E. Posture policy

Answer: C,D   

Question: 4 
Based on the Authentication sources configuration shown, which statement accurately describes the outcome if the user is not found?

A. If the user is not found in the remote lab AD but is present in the local user repository, a reject message is sent back to the NAD.
B. if the user is not found in the local user repository but is present in the remote lab AD, a reject message is sent back to the NAD.
C. If the user is not found in the local user repository a reject message is sent back to the NAD.
D. if the user is not found in the local user repository and remote labs AD, a reject message is sent back to the NAD
E. If the user is not found in the local user repository a timeout message is sent back to the NAD.

Answer: D   

Question: 5
Which authorization servers are supported by ClearPass? (Select two)

A. Aruba Controller
B. LDAP server
C. Cisco Controller
D. Active Directory
E. Aruba Mobility Access Switch

Answer: C,D   

Question: 6
Which CLI command is O Image update the image of a ClearPass server?

A. System upgrade
B. Upgrade image
C. Reboot
D. Upgrade software

Answer: A   

Question: 7
Which steps are required to use ClearPass as a TACACS+ Authentication server for a network device?

A. Configure the ClearPass Policy Manager as an Authentication server on the network device.
B. Configure ClearPass roles on the network device.
C. Configure RADIUS Enforcement Profile for the desired privilege level.
D. Configure TACACS Enforcement Profile for the desired privilege level.
E. Enable RADIUS accounting on the NAD device.

Answer: A, D   

Question: 8
What Is the purpose or Operator Profiles?

A. To assign ClearPass roles to guest users.
B. To enforce role-based access control for ClearPass Guest operator users.
C. To enforce role-based access control for ClearPass Policy Manager admin users.
D. To map AD attributes to admin privilege levels in ClearPass Guest.
E. To enforce role-based access control for Aruba Controllers.

Answer: B   

Question: 9 
In the Aruba RADIUS dictionary shown, what is the purpose of the RADIUS attributes'?

A. To send information via RADIUS packets to clients.
B. To send information via RADIUS packets to Aruba NADs.
C. To gather information about Aruba NADs for ClearPass.
D. To gather and send Aruba NAD information to ClearPass.
E. To send CoA packets from Clearpass to the Aruba NAD.

Answer: B   

Question: 10
Based on the Guest Role Mapping Policy showed, what is the purpose of the Role Mapping Policy?

A. To send a firewall role back to the controller based on the Guest User's Role ID
B. To assign Controller roles to guests.
C. To display a role name on the Self-registration receipt page.
D. To assign ClearPass roles to guests based on the guest's Role ID as seen during authentication.
E. To assign all 3 roles of [Contractor], [Guest] and [Employee] to every guest user.

Answer: D   
For More Question and Answers with Explanation Click this URL:

Tuesday, May 8, 2018

Get Up-to-Date HPE6-A44 HP VCE Exam Software With Questions For Guaranteed Success

The HP Scalable WLAN Design and Implementation 8 exam HPE6-A44 is a 90 minute assessment with 67 questions. Likewise, the HPE6-A44 Aruba Certified Mobility Professional V8 certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the Aruba Solutions, Scalable WLAN Design and Scalable WLAN Implementation.  HP 90 exam is associated with the Aruba Certified Mobility Professional V8 Certification. HP 90 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • Integrate components of the Aruba Mobile First Architecture. ,
  • Differentiate between a standalone mode and Master Controller Mode (MCM) features and recommend use cases. ,
  • Differentiate the use of packet forwarding modes (tunnel, decrypt-tunnel, split-to.

Exam Code: HPE6-A44
Exam Name: Scalable WLAN Design and Implementation 8
Exam Vendor: HP

Question: 1
An administrator adds local administrative accounts to manage the Aruba Mobility controllers (MCs). Which role should be assigned to an administrator who needs to only generate reports and monitor WLANS and ports?

A. Local-api-management
B. Network-operations
C. Root
D. Ap-provisioning

Answer: C   

Question: 2
What can be determined from the command output shown in the exhibit?

A. The synchronized data is protected by VRRP.
B. The command was executed on the standby Mobility Master (MM)
C. The synchronization period is at its default value.
D. The other Mobility Master (MM) is the active license server.

Answer: D   

Question: 3
An administrator supports a RAP at a branch office shown in the exhibit. The company has one Mobility controller (MC) at the Primary DMZ site and one at the Secondary DMZ site. The RAP is configured to connected to connect to only the MC at the Primary DMZ site. A network outage with the ISP at the Primary DMZ site causes the RAP to reboot. Upon reboot, the RAP can successfully connect, the Administrator can add the secondary DMZ MC as a backup LMS to fix the AP Group.
What should the Administrator implement to allow the RAP to connect to the MC at the Secondary DMZ site while the outage at the primary site persists?

A. Dynamic discovery through DHCP Option 43
B. State configuration from an apboot mode
C. Dynamic discovery through DHCP Option 60
D. Dynamic discovery through multicast ADP

Answer: A   

Question: 4 
An administrator supports a cluster of four Aruba Mobility Controllers (MCs) with management addresses of 10.1.100.101.100.102.10.1.100.103.and 10.1.202.181. The administrator accesses an AP associated with this cluster, roots it, and accesses apboot mode. The administrator executes the printemv command. Which AP parameter contains the IP addresses of the cluster members that the AP should use the connection to the cluster?

A. nodelist
B. servername
C. master_ip
D. cfg_lms

Answer: A   

Question: 5
AVIA client tries to initially connect to a corporate office controller an intermediate firewall. However, the VPN connections fail. The administrator examines the firewall rules and determines that rules for UDP 4500 and UDP 500 are configured.
Which additional protocol must be allowed in the firewall rules to resolve this connection failure?

A. TCP 22
B. TCP 443
C. UDP 8200
D. ESP

Answer: B    

Question: 6
An administrator has a cluster of Aruba Mobility Controller (MCs). The administrator wants to manually reboot one of the controllers.
Before rebooting, which command should the administrator use to move the APs?

A. apmove
B. lc-cluster move ap
C. active-ap-rebalance
D. active-ap-lab

Answer: A   

Question: 7 
Which Aruba Unified Communications and Collaboration (UCC) deployment mode should be used when UCC is disabled on the Mobility Controllers (MCs)?

A. Heuristics mode
B. WMM
C. ALG mode
D. SDN-API mode

Answer: D   

Question: 8 
An administrator implements a ClearPass solution to authenticate Aruba wireless users. The Aruba wireless solution is an Aruba OS 8.x Mobility Master (MM) deployment. ClearPass sends and Aruba VSA role name for an authenticated user. However, the administrator notices that the role assigned to the user is different from the one assigned by the ClearPass server.
Which two items should the administrator verify that might be the cause of this problem? (Select two.)

A. Enablement of user roles on the controller
B. The spelling of the role on the ClearPass server
C. Server-derived role assignment on the ClearPass server
D. Role existence on the Managed Network
E. Order assignment that the controller uses to select a user role

Answer: A,C   

Question: 9
What is true about the configuration is shown in the exhibit?

A. This is an ArubaOS-Switch configured for a per-user tunneled node.
B. This is an ArubaOS-controller configured for the per-user tunneled node.
C. This is an ArubaOS-Switch configured for a per-port tunneled node.
D. This is an ArubaOS-controller configured for the per-port tunneled node.

Answer: A,C   

Question: 10 
Which license type must an administrator purchase to use Spectrum Monitoring?

A. RFProtect
B. VMC
C. PEFV
D. PEFNG

Answer: A   
For More Question and Answers with Explanation Click this URL:

Get Up-to-Date HPE6-A45 HP VCE Exam Software With Questions For Guaranteed Success

The HP Implementing Aruba Campus Switching Solutions exam HPE6-A45 is a 90 minute assessment with 61 questions. Likewise, the HPE6-A45 Aruba Certified Switching Professional V1 certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the Application Networking, Network Optimization, and Routing & Switching.  HP 90 exam is associated with the Aruba Certified Switching Professional V1 Certification. HP 90 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • nstall and configure the wired network solution. ,
  • Given an implementation plan, configure backplane stacking and VSF. ,
  • Given an implementation plan, explain how to configure Layer 2 technologies. .

Exam Code: HPE6-A45
Exam Name: Implementing Aruba Campus Switching Solutions
Exam Vendor: HP


AOS-Switches will enforce 802.1X authentication on edge ports. The company has tow RADIUS server, which is meant to provide redundancy and load sharing of requests. The exhibit shows the planned RADIUS settings to deploy to the switches.
Question: 1
What should customer understand about this plan?

A. AOS switches do not support two RADIU servers for redundancy, instead, a secondary authentication method is required.
B. Dynamic authorization is only permitted on one of the RADIUS servers and must be removed from the other.
C. Each RADIUS server must use a unique port number for the authentication and dynamic authorization port.
D. Each AOS-Switch will send all RADIUS requests to the first server on the list unless that server becomes unreachable.

Answer: D   

Question: 2
An administrator wants to ensure that an AOS-Switch forwards all traffic that it receives on interface 1 with high priority.
What should the administrator check to ensure that the configuration will work properly?

A. Interface 1 receives traffic with a tag
B. The AOS-Switch is configured to use eight queues.
C. The forwarding path for the traffic uses VLAN tags.
D. An 802.1p-to-DSCP map exists for priority 5.

Answer: A   

Question: 3
A network administrator sets up prioritization for an application that runs between Device 1 and Device 2, However, the QoS for the application is not what the administrator expects. How can the administrator check if the network infrastructure prioritizes traffic from Device 1 to Device 2?

A. Run a packet capture on Device 2, run the application, and look in the packet capture for a high-value DSCP in the IP header.
B. Set up RMON alarms on the switches that trigger when a high number of packets are dropped. Then run the application and check for the alarm.
C. Clear interface statistics on the switches. Then, run the application and check the interface queue statistics for the switch-to-switch links.
D. Run a packet capture on Device 1. Then, run the application and look in the packet capture for a high-value DSCP in the IP header.

Answer: C   

Question: 4
The exhibits show the current operational state for routes on Switch-3. The company wants Switch-3 to prefer the link to Switch-1 over the link to Switch-2 for all intra-area, inter-area, and external traffic. What can the network administrator do to achieve this goal?

A. Set the OSPF cost on VLAN 108 higher than 1 on Switch-2 and Switch-3.
B. Set the OSPF administrative distance on Switch-2 higher than 110.
C. Set the OSPF area type to normal on all of the switches in Area 1.
D. Set the cost in the OSPF Area 1 stub command higher than 1 on Switch-2.

Answer: D   

Question: 5
AOS-Switch implements tunneled node: Which benefit does the PAPI enhance security key provide?

A. It validates the signature for firmware pushed to the switch dynamically.
B. It encrypts traffic sent and received by tunneled-node endpoints.
C. It authenticates control traffic between the switch and it Mobility Controller.
D. It provides an extra layer of authentication for endpoints on tunneled-node ports.

Answer: A   

Question: 6
A network administrator needs to deploy AOS-Switches that implement port-based tunneled node. Their Aruba controller IP address 10.1.10.5/24. The architect has assigned tunneled-node endpoints to VLAN 20.
What is one issue with the current configuration planned for VLAN 20 on the switch?

A. VLAN 20 must have GRE enabled on it.
B. VLAN 20 cannot have an IP address.
C. VLAN 20 must have an IP address in the same subnet as the controller.
D. VLAN 20 must not enable jumbo frames.

Answer: B   

Question: 7
OSPF Area 1 has two ABRs, One ABR is configured with this range for Area 1: 10.10.0.0/16. The other ABR is not configured with a range for Area 1.
Which type of issue occurs due to this mismatch?

A. The ABRs create a discontiguous area and disrupt intra-area routing between devices within Area 1.
B. The ABR core would send area 1 traffic destined to the other switch through an access switch.
C. The ABRs lose adjacency entirely and cannot route traffic between each other at all.
D. The ABRs lose adjacency in Area 1 and must route all traffic teach other through area 0.

Answer: C   

Question: 8
The network administrator enables DHCP snooping globally and on VLAN 2. An additional step is mandatory for DHCP snooping to operate correctly and for clients to receive HDCP settings. What is the additional mandatory step?

A. Define trk1 as a trusted DHCP port.
B. Define an authorizes DHCP server.
C. Enable ARP protection.
D. Define edge ports as untrusted DHCP ports.

Answer: A   

Question: 9
A network administrator configures connection rate filtering on interface 1 with the throttle action. Device 1 crosses the threshold and triggers the action. What does the switch do?

A. It temporarily drops all IP traffic from Device 1 only.
B. It temporarily drops al IP traffic on interface 1.
C. It drops all IP traffic from Device 1 until the host is manually unblocked.
D. It drops all IP traffic on interface 1 until the interface is manually unblocked.

Answer: A   
For More Question and Answers with Explanation Click this URL:

Tips to Pass 101-01 Riverbed VCE Exam Software With Updated Questions For Guaranteed Success

The Riverbed Certified Solutions Associate exam 101-01 is a 75 minute assessment with 231 questions. Likewise, the Riverbed 101-01 Rive...