Showing posts with label Juniper exam Questions. Show all posts
Showing posts with label Juniper exam Questions. Show all posts

Tuesday, May 8, 2018

Get Up-to-Date Juniper JN0-210 VCE Exam Simulator With Questions For Guaranteed Success

The Juniper JNCIA-Cloud Exam exam JN0-210 is a 90 minute assessment with 65 questions. Likewise, the Juniper JN0-210 Juniper Networks Certified Internet Associate Cloud certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding of the Cloud Architecture Management, Cloud Monitoring, and Cloud Security.  Juniper 90 exam is associated with the Juniper Networks Certified Internet Associate Cloud Certification. Juniper 90 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • Cloud Architectures,
  • NFV,
  • SDN.

Exam Code: JN0-210
Exam Name: JNCIA-Cloud Exam
Exam Vendor: Juniper

Question: 1
Which Junos Space application integrates with the Sky ATP application?

A. Virtual Director
B. Connectivity Services Director
C. Security Director
D. Network Director

Answer: C   

Question: 2 
Which two products are considered SDN controllers? (Choose two)

A. VMware NSX
B. AppFormix
C. Junos Space
D. Contrail Networking

Answer: C,D   

Question: 3 
What operates below the virtualization layer in an NFV system?

A. The NFV management and orchestration components
B. the virtualized network functions (VNFs)
C. the compute, storage, and network hardware
D. the OSS and BSS management systems

Answer: C   

Question: 4 
What is a primary function of an underlying network?

A. to advertise Internet routes into an overlay network
B. to advertise loopback interfaces to establish an overlay network
C. to advertise server interfaces to establish an overlay network
D. to advertise client host routes into an overlay network

Answer: D   

Question: 5
What are two virtualized components of a vMX? (Choose two)

A. VFP
B. vNIC
C. vSwitch
D. VCP

Answer: A,D   

Question: 6
What are two requirements for provisioning a device using ZTP? (Choose two)

A. The network must have a DHCP server
B. The network must support VPN tunnels
C. The network must have a hosted server that stores the device image and configuration
D. The network must have an NTP server

Answer: A,C   

Question: 7 
Juniper Networks SD-WAN feature is part of which product offering?

A. NorthStar
B. Cloud CPE solution
C. Sky ATP
D. Contrail Cloud

Answer: B   

Question: 8 
Which two Juniper NFV products would be used to provide IPsec VPN termination between a public cloud provider and your network? (Choose two)

A. vQFX
B. vSRX
C. vMX
D. vRR

Answer: B,C   

Question: 9 
You have a data center switching fabric that is comprised of Juno's switches. You are using an API-based SDN implementation to manage the devices.
In this scenario, which statement is true?

A. The control plane is managed on the SDN controller
B. The control and forwarding planes are separated
C. The SDN controller makes routing and forwarding decisions
D. The control plane remains on the individual devices

Answer: B   

Question: 10 
The NorthStar Controller has identified a shared risk in the network.
Which statement is true in this scenario?

A. Multiple LSPs cross the same path
B. A customer’s VNF is at risk of failing
C. The NorthStar Controller is detecting database errors
D. A PE device hosts multiple edge customers

Answer: A   
For More Question and Answers with Explanation Click this URL:

Get Up-to-Date Juniper JN0-361 VCE Exam With Questions For Guaranteed Success

The Juniper Service Provider Routing and Switching exam JN0-361 is a 90 minute assessment with 65 questions. Likewise, the Juniper JN0-361 Juniper Service Provider Routing and Switching certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the Border Gateway Protocol, IPv6 Management and Layer 2 Bridging and VLANs.  Juniper 90 exam is associated with the Juniper Service Provider Routing and Switching Certification. Juniper 90 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • Protocol-Independent Routing,
  • Open Shortest Path First (OSPF),
  • Intermediate System to Intermediate System (IS-IS).

Exam Code: JN0-361
Exam Name: Juniper Service Provider Routing and Switching
Exam Vendor: Juniper


Question: 1
Click the Exhibit.
The router with the configuration shown in the exhibit has two interfaces, both of which are operational and can pass traffic. These interfaces are connected to two different routers, both of which are configured for OSPF area 0.0.0.1. The router has received LSAs and can now send traffic into the backbone area.
Which two statements are correct? (Choose two.)

A. The router is an ASBR.
B. The router has only a single OSPF adjacency.
C. The router is an ABR.
D. The router has two OSPF adjacencies.

Answer: A,B   

Question: 2
What is the TTL value for EBGP?

A. 64
B. 48
C. 255
D. 1

Answer: D   

Question: 3 
What is the OSPFv3 router ID?

A. 0.0.0.0
B. 192.168.1.1
C. 2001::1:2
D. 2001::192.168.1.1

Answer: B   

Question: 4 
Because of recent network failures, additional circuits have been purchased. In addition, Fast reroute has been configured on critical MPLS LSPs.
When the next failure occurs, which two-time intervals will affect fast reroute? (Choose two.)

A. The amount of time required to reroute the traffic onto the detour
B. The amount of time to detect a link or node failure
C. The amount of time required to recalculate the best detour
D. The amount of time it takes to ping the gateway on the detour link

Answer: A,B   

Question: 5
What must be configured for all IBGP speakers in an AS to have consistent routing information?

A. The partial mesh of EBGP sessions between EBGP speakers
B. Default routes to the IBGP gateways
C. Static routes to the EBGP gateways
D. The full mesh of IBGP sessions between IBGP speakers

Answer: D   

Question: 6
You must configure an MX Series device to receive and forward a mixture of single-tag and dual-tag frames on interface xe-0/0/0.
In this scenario what will accomplish the goal?

A. xe-0/0/0 {flexible-vlan-tagging;}
B. xe-0/0/0 {stacked-vlan-tagging;}
C. xe-0/0/0 {vlan-vci-tagging;}
D. xe-0/0/0 {vlan-tagging;}

Answer: A   

Question: 7
Click the Exhibit.
You have configured the IBGP group shown in the exhibit. However, committing your configuration fails.
Which parameter should you add to the IBGP group configuration to correct the problem?

A. Type external
B. Type internal
C. Export <policy name>
D. As -override

Answer: B   

Question: 8 
Click the exhibit.
You have configured OSPF between two routers. The OSPF adjacency will not form.
Referring to the exhibit, what is the problem?

A. A router is not receiving hellos on the configured interface.
B. The OSPF version does not match on the configured interfaces.
C. The router is not sending hellos on the configured interface.
D. The area does not match on the configured interfaces.

Answer: D   

Question: 9
Click the Exhibit.
Referring to the configuration in the exhibit, which statement is true?

A. The next-hop 172.16.1.2 must be directly connected to the router for route 192.168.5.0/24 to be active.
B. The next-hop 172.16.1.2 must be part of an active route in route table inet.0 for route 192.168.5.0/24 to be active.
C. The next-hop 172.16.1.2 must respond to ping commands for the route 192.168.5.0/24 to be active.
D. The next-hop 172.16.1.2 must be active in route table inet.3 for the route 192.168.5.0/24 to be active.

Answer: B   

Question: 10 
Which two statements are correct about default BGP route propagation? (Choose two.)

A. IBGP speakers advertise IBGP-learned routes to other IBGP peers.
B. EBGP speakers advertise IBGP-learned routes to other EBGP peers by using a policy.
C. IBGP speakers advertise EBGP-learned routes to other IBGP peers.
D. EBGP speakers advertise IBGP-learned routes to other EBGP peers.

Answer: B,C   
For More Question and Answers with Explanation Click this URL:

Tips to Pass 101-01 Riverbed VCE Exam Software With Updated Questions For Guaranteed Success

The Riverbed Certified Solutions Associate exam 101-01 is a 75 minute assessment with 231 questions. Likewise, the Riverbed 101-01 Rive...