Showing posts with label 312-50 exam. Show all posts
Showing posts with label 312-50 exam. Show all posts

Thursday, April 26, 2018

Prepare Eccouncil 312-50 Exam - 100% Success Guaranteed With Actual Exam Questions

The Eccouncil Certified Ethical Hacker exam 312-50 is a 240 Minute assessment with 127 questions. Likewise, the Eccouncil 312-50 Certified Ethical Hacker certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the Ethical Hacking, Hacking Networking, and Network Security. 240 exam is associated with the Certified Ethical Hacker Certification. 240 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • Reinforce ethical hacking as a unique and self-regulating profession,
  • Inform the public that credentialed individuals meet or exceed the minimum standards,
  • Establish and govern minimum standards for credentialing professional information security.

Exam Code: 312-50
Exam Name: 
Eccouncil Certified Ethical Hacker Exam
Exam Vendor: 
Eccouncil 


Exam Questions And Answers Demo:


Question: 1
An unauthorized individual enters a building following an employee through the employee entrance after the lunch rush. What type of breach has the individual just performed?

A. Reverse Social Engineering
B. Tailgating
C. Piggybacking
D. Announced

Answer: B   

Question: 2
Which of the following is the best countermeasure to encrypting ransomware?

A. Use multiple antivirus software
B. Keep some generation of off-line backup
C. Analyze the ransomware to get decryption key of encrypted data
D. Pay a ransom

Answer: B   

Question: 3
If an attacker uses the command SELECT*FROM user WHERE name = ‘x’ AND userid IS NULL; --‘; which type of SQL injection attack is the attacker performing?

A. End of Line Comment
B. UNION SQL Injection
C. Illegal/Logically Incorrect Query
D. Tautology

Answer: D   

Question: 4
Sophia travels a lot and worries that her laptop containing confidential documents might be stolen. What is the best protection that will work for her?

A. Disk encryption
B. BIOS password
C. Hidden folders
D. Password protected files

Answer: A   

Question: 5
An attacker has installed a RAT on a host. The attacker wants to ensure that when a user attempts to go to "www.MyPersonalBank.com", that the user is directed to a phishing site.
Which file does the attacker need to modify?

A. Boot.ini
B. Sudoers
C. Networks
D. Hosts

Answer: D   
Question: 6
Which of the following options represents a conceptual characteristic of an anomaly-based IDS over a signature-based IDS?

A. Produces less false positives
B. Can identify unknown attacks
C. Requires vendor updates for a new threat
D. Cannot deal with encrypted network traffic

Answer: B   

Question: 7
You are logged in as a local admin on a Windows 7 system and you need to launch the Computer Management Console from the command line.
Which command would you use?

A. c:\gpedit
B. c:\compmgmt.msc
C. c:\ncpa.cp
D. c:\services.msc

Answer: B   

Question: 8
Which of the following act requires employer’s standard national numbers to identify them on standard transactions?

A. SOX
B. HIPAA
C. DMCA
D. PCI-DSS

Answer: B   

Question: 9
In Wireshark, the packet bytes panes show the data of the current packet in which format?

A. Decimal
B. ASCII only
C. Binary
D. Hexadecimal

Answer: D   

Question: 10 
_________ is a set of extensions to DNS that provide to DNS clients (resolvers) origin authentication of DNS data to reduce the threat of DNS poisoning, spoofing, and similar attacks types.

A. DNSSEC
B. Resource records
C. Resource transfer
D. Zone transfer

Answer: A   

For More Questions and Answers Click on this URL:

https://www.vceexamstest.com/312-50-vce-test.html


Tips to Pass 101-01 Riverbed VCE Exam Software With Updated Questions For Guaranteed Success

The Riverbed Certified Solutions Associate exam 101-01 is a 75 minute assessment with 231 questions. Likewise, the Riverbed 101-01 Rive...