Showing posts with label oracle vce exam. Show all posts
Showing posts with label oracle vce exam. Show all posts

Thursday, May 10, 2018

Do You Want To Pass 1Z0-985 Oracle VCE Exam Software At The First Try?

The Oracle Enterprise Performance Reporting Cloud Service 2017 Implementation Essentials exam 1Z0-985 is a 105 minute assessment with 70 questions. Likewise, the Oracle 1Z0-985 Oracle Cloud Certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the EPRCS Environment Managment, Oracle Enterprise Performance Reporting Cloud Service and Oracle EPM Cloud Foundation.  Oracle 105 exam is associated with the Oracle Cloud Certification. Oracle 105 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • Enterprise Performance Reporting Cloud Overview,
  • Describe the report development and management lifecycle,
  • Identify deployment use cases.

Exam Code: 1Z0-985
Exam Name: Oracle Enterprise Performance Reporting Cloud Service 2017 Implementation Essentials
Exam Vendor: Oracle


Question: 1 
Which statement is FALSE about the Author Phase?

A. The closing of the Author Phase is automated based on the status of the Doclets. Once all of the Doclets have been marked complete, the Author Phase Is marked complete.
B. Doclet Authors are granted access to the report package when their Doclet is started.
C. In order to start the Author Phase for a Report Package, all Doclets must be assigned at least one Doclet Author.
D. Additional Doclets can be added to the Report Package while the Author Phase is In Progress.

Answer: A   

Question: 2 
To organize the doclets into folders, how is this achieved?

A. Sections
B. Review Phase
C. Reference Doclet
D. Style Sample
E. Report Content

Answer: C   

Question: 3
Which use case is suited for the EPM Integrated Business Processes feature?

A. Adding a link to an Enterprise Performance Reporting Cloud (EPRCS) report from an Enterprise Planning & Budgeting Cloud (EPBCS) nuvlg.it ion flow
B. Adding a link to an on-premise Hyperion Planning report from a report package
C. Adding a link to a Disclosure Management report from Hyperion Financial Management
D. Adding a link to an Enterprise Performance Reporting Cloud (EPRCS) report package from an Oracle
Analytics Cloud (OAC) dashboard

Answer: D   

Question: 4
Which two statements are True about uploading TrueType fonts into Enterprise Performance Reporting Cloud Service?

A. If there is an error with one of the fonts in a zip file, all other valid files within the zip file will still be loaded.
B. If the font file already exists in the font folder structure, the newly uploaded font file will overwrite the existing font file.
C. TrueType fonts can be uploaded using either individual font files or zipped files containing multiple TrueType fonts to the fonts folder In the library.
D. Without uploaded fonts. Enterprise Performance Reporting Cloud Service uses a font mapping utility that attempts to properly render the report In Word arid / or PowerPoint  Doc lets.
E. The Application Administrator uploads TrueType fonts into Enterprise Performance Reporting Cloud Service.

Answer: E   

Question: 5 
Your package details are finalized for the month. What step would you take to ensure no updates are made to the doclets?

A. Approve Content
B. Lock Content
C. Signoff Content
D. Remove Security
E. Remove doclet

Answer: A   

Question: 6 
Which are valid steps when creating a Package?

A. Create Report, Add Users, Apply Security, Distribute
B. Report Center, Create Doclet, Apply Phases, Approval.  Finalize
C. Create Package, Assign Phases, Add Doclet, Organize Sections, Add Author
D. Design, Author, Review, Approve
E. Create Doclet, Add Package, Apply Users/Groups, Add Author

Answer: B   

Question: 7 
What are the three phases of Report Development, in the correct sequence?

A. Author, Sign-Off, Review
B. Author, Review, Sign-Off
C. Author, Review, Approve
D. Author, Approve, Sign-off

Answer: B    

Question: 8
When adding available content from a management report reference doclet, which two object types are available?

A. Chart
B. Text
C. Image
D. Grid

Answer: AD   

Question: 9 
Which is FALSE about managing the Sign Off Phase?

A. You cancel the Sign Off and reopen the Report Package for more editing.
B. If you determine that no changes are necessary as a result of a Signer's Rejection, you can resend the Sign Off request without unlocking (The reports package).
C. When the Sign Off Request action takes place on a Report Package the report package status is Changed to "Sign Off In Progress."
D. After a Sign Off Instance is created, no edits can be made to the Report Package content.

Answer: D   

Question: 10 
You just set up an application, and now you must assign security. The client informs you that they do not need to restrict access on a granular level.
Which data level approach should you take?

A. You can grant access to users on » dimension by dimension basis.
B. You can use a data grant and specify the portions of data within the model that can be accessed by users, groups or users and groups.
C. Security is only set on a granular level, so there is no need to assign access.
D. You can grant access to users on the entire application.

Answer: A   
For More Questions and Answers Click this URL:

Wednesday, May 9, 2018

Do You Want To Pass 1Z0-982 Oracle VCE Exam Software At The First Try?

The Oracle Enterprise Planning and Budgeting Cloud Service 2017 Implementation Essentials exam 1Z0-982 is a 120 minute assessment with questions. Likewise, the Oracle 1Z0-982 Oracle Cloud certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the Business Financials Management, Enterprise Planning and Budgeting Cloud and Oracle EPM Cloud Foundation.  Oracle 120 exam is associated with the Oracle Cloud Certification. Oracle 120 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • Planning and Budgeting Cloud Overview,
  • Describe Planning and Budgeting Cloud system architecture and requirements,
  • Identify deployment use cases.

Exam Code: 1Z0-982
Exam Name: Oracle Enterprise Planning and Budgeting Cloud Service 2017 Implementation Essentials
Exam Vendor: Oracle


Question: 1
Which LCM Category is required to restore Essbase data?

A. Calculation Manager
B. Planning
C. Data Management
D. Groups and Memberships

Answer: C   

Question: 2 
A user is new to creating business rules. Which two business rule features can help new users save time with pre-built components? (Choose two.)

A. Rule sets
B. Edit Script mode
C. Business rule templates
D. Business rule scripts
E. Designer mode

Answer: A,C   

Question: 3 
Several users continuously use custom-created formulas in Excel to supplement their Planning form inputs.
What is another design alternative to reduce offline Excel maintenance?

A. Ad hoc forms
B. Reports
C. Smart forms
D. Cell commentary
E. Smart push

Answer: C   

Question: 4 
Where would you navigate in Data Management to map source data to target scenarios?

A. Category Mapping
B. Target Application
C. Import Format
D. Data Flow Mapping

Answer: B   

Question: 5
Which artifact cannot be imported via a flat file?

A. Supporting Detail
B. Exchange Rate Tables
C. Smart Lists
D. Dimensions

Answer: A   

Question: 6 
If a user needs to be able to perform application administration, as well as assign user security in Enterprise Planning and Budgeting Cloud (EPBCS), which two global roles would need to be assigned to them? (Choose two.)

A. Service Administrator
B. Identity Domain Administrator
C. Approvals Administrator
D. System Administrator

Answer: A,B   

Question: 7 
Which Substitution Variables are used in the ‘Process Loaded Data’ Business Rule?

A. &OEP_CurMnth, &OEP_CurYr, &OEP_YearRange
B. &OEP_FcstMnth, &OEP_FcstYr, &OEP_FcstEndYr
C. &OEP_PlanMnth, &OEP_PlanYr, &OEP_PlanRange
D. &OEP_LoadMnth, &OEP_LoadYr, &OEP_LoadRange

Answer: A   

Question: 8 
The company would like to enable Financials, Workforce, and Project frameworks. They would like to plan and forecast the Project dimension in the Financials framework, as well as track employee utilization in the framework of the project.
Which two actions must they take to ensure that the Project dimension is shared and the data integrated correctly across all three frameworks?

A. In the Projects framework, ensure that the Employee driver-based expense is enabled.
B. In the Workforce framework, rename one of the custom dimensions to “Project” and enable it
C. In the Financials framework, rename one of the custom dimensions to “Project” and enable it
D. In the Workforce framework, ensure that the granularity is at Employee or Employee and Job

Answer: C,D   

Question: 9 
When calculating a tiered type of tax, what should be the selected ‘Maximum Value Type’?

A. Threshold Amount
B. Percentage of Taxable Earnings
C. Percentage of Salary
D. Flat Amount
E. Percentage of Overall Earnings

Answer: A   

Question: 10 
When setting up a data map, which two options are available for handling unmapped dimensions? (Choose two.)

A. Selecting multiple unmapped dimension members of the source to map to a single unmapped dimension member on the target
B. Selecting a single unmapped dimension member of the source to map to a single unmapped dimension member on the target
C. Selecting a single unmapped dimension member of the source to map to multiple unmapped dimension member on the target
D. Selecting multiple unmapped dimension members of the source to map to multiple unmapped dimension member on the target

Answer: A,B   

For More Questions and Answers Click this URL:

Do You Want To Pass 1Z0-346 Oracle VCE Exam Simulator At The First Try?

The Oracle Mobile Cloud Service 2016 Developer Essentials exam 1Z0-346 is a 120 minute assessment with 71 questions. Likewise, the Oracle 1Z0-346 Oracle Cloud certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding of the Custom API Implementation, Design-time architecture of Mobile Cloud Service and Mobile Application Management.  Oracle 120 exam is associated with the Oracle Cloud Certification. Oracle 120 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • Fundamentals,
  • Describe the design-time architecture of Mobile Cloud Service (MCS),
  • Articulate the value of key MCS features.

Exam Code: 1Z0-346
Exam Name: Oracle Mobile Cloud Service 2016 Developer Essentials
Exam Vendor: Oracle

Question: 1
While debugging an API implementation and looking at the message logs, you see the context as shown in the exhibit. Which statement is true about the purpose of the Request Correlation Id that is shown in the exhibit? (Choose the best answer.)

A. It associates all messages that originated from the same mobile client
B. It associates all identical error messages related to a request.
C. It associates all custom code messages logged for a specific API implementation across all requests.
D. It associates all messages logged for a specific request.
E. It associates all messages for a client session.

Answer: C   

Question: 2
Which statement correctly identifies the purpose of the symbol labeled “Node”?

A. It contains the dictionary of all custom API REST resources.
B. It represents the Node.js implementation of custom APIs.
C. It references the custom APIs that are exposed to the mobile application as a Node.js library.
D. It refers to the custom APIs that are to be downloaded and executed on the mobile client by using a Node.js library.

Answer: B   

Question: 3
Which statement correctly describes a functionality of the MCS client SDKs?

A. They can be used to call only the custom APIs defined in MCS.
B. They can be used to call only the MCS platform APIs.
C. The MCS SDKs for iOS and Android manage capabilities such as storing data when you work offline.
D. They provide a library of native user interface widgets for building features such as login pages.

Answer: B   

Question: 4
Identify four authentication methods that can be configured for an MCS mobile backend.

A. OpenID
B. HTTP Basic
C. SAML
D. Oracle Access Manager Mobile and Social
E. OAuth Consumer
F. Enterprise Single Sign-On (SSO)
G. Facebook Login

Answer: B,E,F,G   

Question: 5
Which option is a typical example of custom analytic events?

A. the screens that a user visits in the mobile application
B. user's name
C. user’s latitude and longitude
D. information about a user’s device model and operating system
E. MCS custom APIs being called from the mobile application

Answer: D   

Question: 6
Which statement is true about establishing a security policy for a connector API?

A. You do not have to take a client's authentication type into account when selecting a security policy for a connector API, except when Facebook social login is used.
B. You do not have to take a client's authentication type into account when selecting a security policy for a connector API because security configuration is totally decoupled for clients and connector APIs.
C. You must take a client's authentication type into account when selecting a security policy for a connector API, but only if HTTPS connections are used.
D. You must take a client's authentication type into account when selecting a security policy for a connector API because mobile clients and connector APIs must use the same type of authentication for successful operation.
E. You must take a client's authentication type into account when selecting a security policy for a connector API, but only when using OAuth2 and Client Credential Flow.

Answer: C   

Question: 7
А mobile user reports that he or she is not receiving push notifications sent from MCS for an application. All other users are successfully receiving notifications from the application. What are two correct explanations for this situation? (Choose two.)

A. The user has disabled notifications for the application by using the mobile device settings.
B. The application on the mobile device could not register to MCS.
C. An MCS team member blocked the user account from receiving push notification messages.
D. The push provider's certificate settings in the mobile backend client application configuration have expired and need to be renewed.

Answer: A,D   

Question: 8
Which two capabilities are provided by the data offline and sync features? (Choose two.)

A. improved mobile application performance by caching data locally on the device rather than always making remote service calls to MCSВ. mobile application access to data from any remote web service, including but not limited to, MCS
B. mobile application access to locally cached data while the device is disconnected
C. automatic caching of data from an on-premise solution to the database API within MCS

Answer: A,C   

Question: 9 
You add new properties to an MCS user realm and publish the realm. You then realize that you forgot to add a property. Which approach would you use to correct this oversight?

A. Unpublish the realm, add the missing property and publish the realm again.
B. Put the realm in edit mode, add the property, and save the realm definition.
C. Create a new version of the realm, add the missing property, and publish the realm.
D. Create a new realm, add all required properties, publish the realm, and migrate existing user accounts to it.

Answer: B   

Question: 10
Consider the following REST endpoint that is implemented in a custom API:
GET /{baseURL}/mobile/custom/WeatherAPI/Observations/London?units=metric
In the associated router function in your Node code, which statement will retrieve the value for units? (Choose the best answer.)

A. var units = req.query.units;
B. var units = req.params.units;
C. var units = req.get(units);
D. var units = req.get('units');

Answer: A   

For More Questions and Answers With Explanations Click this URL:


Do You Want To Pass 1Z0-330 Oracle VCE Exam Software At The First Try?

The Oracle Workforce Rewards Cloud 2016 Implementation Essentials exam 1Z0-330 is a 120 minute assessment with 178 questions. Likewise, the Oracle 1Z0-330 Oracle Cloud certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the Incentive Compensation Cloud.  Oracle 120 exam is associated with the Oracle Cloud Certification. Oracle 120 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • Manage fast formulas,
  • Explain individual compensation plans,
  • Explain compensation plan design choices.

Exam Code: 1Z0-330
Exam Name: Oracle Workforce Rewards Cloud 2016 Implementation Essentials
Exam Vendor: Oracle


Question: 1
Your client has a requirement that allows a salary adjustment based on the number of dependents the employee has, and this allowance must be mapped to a separate component. Because this allowance cannot have a logical mapping with any of the predefined components, you decide to create a new salary component called “Family Allowance”.
Which option would you use to achieve this? (Choose the best answer.)

A. The Configure Compensation Component task in Manage plans
B. The Salary Component Lookup
C. It is not possible to achieve this, because only the delivered salary components can be used.
D. The Compensation Models

Answer: A   

Question: 2
A corporation implemented Fusion Compensation and must run a compensation cycle. The corporation has seven different active components on the salary basis. Salaries of all the employees must be updated in bulk mode.
Which statement is true about the bulk update using Integrated Workbook? (Choose the best answer.)

A. Integrated Workbook can be used to update all the seven components.
B. Only the first four active components will be loaded at a time by Integrated Workbook.
C. Only the first five active components will be loaded at a time by Integrated Workbook.
D. Only the first six active components will be loaded at a time by Integrated Workbook.

Answer: D   

Question: 3 
Which two statements are true about Base Pay? (Choose two.)

A. For Base Pay earnings elements, eligibility is determined by the salary basis that is assigned to the worker.
B. You attach elements at various levels in the Salary object hierarchy to create deductions and earnings that can be processed in a payroll run to calculate Base Pay.
C. You attach a single earnings element to each salary basis to hold Base Pay earnings and assign a salary basis to each worker to calculate Base Pay.
D. You enter a salary basis for each worker that becomes the worker’s Base Pay earnings.
E. For Base Pay earnings elements, eligibility is determined by the deduction basis that is assigned to the worker.

Answer: B, E   

Question: 4 
Which statement is true regarding elements? (Choose the best answer.)

A. Elements have possibly multiple primary classifications, one secondary classification, and one subclassification.
B. Elements have one primary classification, one secondary classification, and one subclassification.
C. Elements have possibly multiple primary classifications, possible multiple secondary classifications, and possibly multiple subclassifications.
D. Elements have one primary classification, possibly multiple secondary classifications, and possibly multiple subclassifications.
E. Elements have one primary classification, one secondary classification, and possibly multiple subclassifications.

Answer: E   

Question: 5 
A corporation has implemented Oracle Fusion Compensation for a manufacturing client. The Fusion consultant created a Bonus element with primary classification as Supplemental earning.
What is true about the subclassifications for the created element? (Choose the best answer.)

A. Sub-classifications provide a way to feed elements.
B. Once a sub-classification is associated with a classification, it cannot be associated with another classification.
C. A sub-classification name cannot be reused under a different primary classification.
D. Elements can have only one sub-classification.

Answer: B   

Question: 6 
Your customer wants line managers to be able to access the active workforce compensation plan during the first three months of the Plan period, but not to update it. The evaluation period start and end dates for the plan are January 1 to December 31 of the year.
How should you set this up? (Choose the best answer.)

A. Configure Plan access start and end dates from January 1 to March 31 of the year and Worksheet update period start and end dates from April 1 to December 31 of the year.
B. Configure Worksheet update period start and end dates from January 1 to March 31 of the year and Plan access start and end dates from April 1 to December 31 of the year.
C. Configure Plan access start and end dates from January 1 to December 31 of the year.
D. Configure Worksheet update period start and end dates from January 1 to December 31 of the year.

Answer: B   

Question: 7 
A corporation is implementing Oracle Fusion Workforce Compensation and needs to give a spot bonus for a new hire as well as give the same for special recognition for employees.
Identify the correct option that will enable the organization to achieve the desired results. (Choose the best answer.)

A. Configure the spot bonus as an individual compensation plan and add “Hire” as an action. Then, after an employee is hired, this plan can be added to employees anytime.
B. Configure the spot bonus as an individual compensation plan and add “Hire” as an action so that for HR action “Hire”, this bonus can be added. Also add “Manage Individual Compensation,” which will enable Managers to add it to reporters.
C. Configure the spot bonus as an individual compensation plan and add “Hire” as an action so that for HR action “Hire,” this bonus can be added. Also add “Manage Contributions,” which will enable managers to add it to reporters.
D. Configure the spot bonus as an individual compensation plan and add “All” as an action so that this plan can be added to anyone at any time.

Answer: D   

Question: 8
You have configured a compensation plan to include ratings from the performance management system. For one particular division, the performance ratings have not been finalized and are shown as blank on the compensation worksheet. The manager updates the performance rating while allocating compensation. What happens in this case? (Choose the best answer.)

A. The rating will be available to only the plan where it is updated.
B. The rating will be available to all plans that are currently active.
C. The rating will be available in the Performance document in the performance system.
D. The rating will be available to only the plans where the same manager is involved.

Answer: C   

Question: 9 
The compensation administrator wants to run the batch process to administer the compensation cycle. Which are the four valid batch processes in terms of the compensation module? (Choose four.)

A. Start Workforce Compensation Cycle
B. Refresh Workforce Compensation Data
C. Transfer Workforce Compensation Data to HR
D. Adjust Workforce Compensation Enrollment Window
E. Back Out Workforce Compensation Data
F. Evaluate Workforce Compensation Participation

Answer: A, B, C, D   

Question: 10 
Contingent workers are ineligible as per the eligibility rules defined for your organization’s compensation plan. The compensation plan cycle is started. As is the standard practice, the compensation administrator schedules the “Refresh Workforce Compensation Data” nightly. A worker who was a contingent worker is now an employee of the organization and the next day shows up in Manager’s worksheet. How is this possible? (Choose the best answer.)

A. Track Ineligible Workers is selected in the compensation plan.
B. Show Ineligible Workers is selected in the compensation plan.
C. Hide Ineligible Workers is selected in the compensation plan.
D. Process Ineligible Workers is selected in the compensation plan.

Answer: D   
For More Questions and Answers With Explanations Click this URL:


Do You Want To Pass 1Z0-325 VCE Exam Software Exam At The First Try?

The Oracle RightNow Cloud Service 2016 Implementation Essentials exam 1Z0-325 is a 150 minute assessment with 80 questions. Likewise, the Oracle 1Z0-325 Oracle Cloud certification exam verifies the candidate's acquaintance and core understanding with the Cloud Monitor Configuration, Cloud Monitoring and RightNow Analytics.  Oracle 150 exam is associated with the Oracle Cloud Certification. Oracle 150 Exam helps you to upgrade credential, as the content is aligned with the exam topics;
  • Application Appearance,
  • Create and implement Workspaces,
  • Create and implement Navigation Sets .

Exam Code: 1Z0-325
Exam Name: Oracle RightNow Cloud Service 2016 Implementation Essentials
Exam Vendor: Oracle


Question: 1
You are working with a client to set up a new chat channel for their agents. Which four features would you configure in the chat workspace options? (Choose four.)

A. Wrap Up Time.
B. Prompt the agent to enter wrap up mode.
C. Set Absent Interval for how long to wait without a response.
D. Set the queue wait time interval.
E. Create/associate related incident at the beginning of the chat.
F. Set Status to Solved for incidents created automatically.
G. Set the Warning time for when to notify an agent when a response is received.

Answer: A,B,E,F   

Question: 2 
Your customer wants to set CI_HOURS to 720 but they don't want to notify customers when the incident status automatically changes.
Which Contact Email Message should be turned off?

A. Incident Solved
B. Incident Waiting
C. Incident Closed
D. Incident Unresolved
E. Question Receipt
F. Rule Email

Answer: A   

Question: 3 
Your customer would like to automatically create incidents for any comments created on Social Media sites.
Which two Social Media options are available to create incidents in Oracle Service Cloud? (Choose two.)

A. Google Plus Comments
B. Instagram Comments
C. Facebook Public Personal Page Comments
D. Twitter Public Comments
E. YouTube Comments
F. Twitter Private Messages
G. Facebook Fan Page Comments

Answer: C,D   

Question: 4
Your customer wants agents to respond to specific product questions in a uniform manner.
They interact with their customers through the customer portal, chat, and email. Some of the responses can be automated, so you set these responses as standard text.
Which three standard text types can you use? (Choose three.)

A. Category Text
B. Chat URL
C. Incident Text
D. Chat Text
E. Product Text
F. Answer Text
G. Rule Text
H. End User Text

Answer: A,E,G   

Question: 5
Your customer would like to run incident reports with up to five years of data on incidents and activity for a given agent regardless of whether an agent has left the company.
Your customer reuses licenses after staff members leave the company and will need to continue that practice.
Your customer is not sure what they need to do to keep from deleting data for agents that have left the company.
Identify which option would allow your customer to administer the staff accounts to enable the reporting abilities they require.

A. Disabled from Assignment
B. Disabled from Assignment and Report Filters
C. Permanently Disabled
D. Do not disable, but lock the staff account.
E. Reassign the old incidents to another staff account called Former Employee.

Answer: A   

Question: 6 
Your customer has а single Service Level Agreement and applies the Service Level Agreement called Reseller when a contact is a reseller of their services.
These end customers often have their own ticketing system, and in order to capture the reseller's ticket number, the customer has requested that their Ask page be updated to include an External Ticket Number custom field only when the logged in contact has a Service Level Agreement that only a reseller would have.
Which two widgets or tags are used to complete your customer's request? (Choose two.)

A. Use the “FormInput” widget.
B. Use the “Conditional” tag with an “sla” attribute.
C. Use the “FormInputCustom” widget.
D. Use the “FormSubmit” widget.
E. Use the “Field” tag with the “name” attribute.

Answer: B,E   

Question: 7
A customer wants to change the following text on the receipt and ask to submit page:
“Thanks for submitting your question. Use this reference number for follow up:#120728-000001
A member of our support team will get back to you soon.
If you need to update your question and you already have an account, log in, click the Your Account tab, and select the question to open and update it.”
Which two actions will allow you to identify the correct message base item if you did not know which message base you need to edit? (Choose two.)

A. Submit an incident to customer care.
B. Look for the message in the receipt email body.
C. Identify the customer portal page that includes the text you want to change and identify the message base from within the code.
D. Run a message base report and search for the text string you want to change.

Answer: B,C   

Question: 8
You have set up a business rule auto response with standard text to send an email to customers when they select specific categories while asking a question on the customer portal page.
When you activate the new business rule, your standard text for the email starts showing up with the Smart Assistant responses on the customer portal when a customer is submitting a question.
How do you resolve this?

A. Update the business rule that sends the auto response to “If Incidents.category not equal Smart Assistant.”
B. Change the business rule that creates the Smart Assistant Response to “If Incident. Source equals Ask a Question.”
C. Change the business rule that creates the auto response to “If Incident. Source equals Ask a Question.”
D. Change the business rule that creates the auto response to “If incident. source equals Ask a Question or Incident. Source equals Smart Assistant on Ask a Question.”
E. Change the business rule that creates the Smart Assistant Response to “If Incident. Source equals Smart Assistant on Ask a Question.”

Answer: A   

Question: 9
Which three actions must be performed to be able to configure Social Monitor? (Choose three.)

A. Set up a Social Monitor search schedule.
B. Add or update a list of favorites.
C. Add or update staff accounts to use profiles that include Social Monitor permissions.
D. Add or update profiles to include permission to add Themes and Clustering.
E. Add or update profiles to include Social Monitor permissions.
F. Add or update navigation sets to include the Social Monitor navigation button and component.

Answer: C,E,F   

Question: 10
After an implementation of a Chinese knowledge base, your customer notices there are some search terms that are not found when searching through the knowledgebase under any use case.
You have verified that there are answers to the search terms being searched, but you also verify that answers are not being returned correctly.
Identify the configuration change you would make to mitigate this problem.

A. Update answer keywords
B. Verify that all sections of the target answer(s) contain the search terms you're looking for.
C. Create hidden div tags inside the answer's question section to promote the matching of a given target search term that isn't being matched.
D. Create entries for the word and its syntax in the dictionary file.
E. Create alias and thesaurus entries with the correct target search terms.

Answer: D

For More Questions and Answers With Explanations Click this URL:


Tips to Pass 101-01 Riverbed VCE Exam Software With Updated Questions For Guaranteed Success

The Riverbed Certified Solutions Associate exam 101-01 is a 75 minute assessment with 231 questions. Likewise, the Riverbed 101-01 Rive...